Laskagomba Pástétom Shiitake Gombás

Laskagomba Pástétom Shiitake Gombás

Raktáron

A Via Naturalis shiitake gombás laskagomba pástétom nem tartalmaz glutént, mesterséges anyagokat, ízfokozót, színezéket és allergén anyagokat. Energiatartalma a húspástétomokhoz, margarinokhoz képest alacsony, és kifejezetten kevés cukrot tartalmaz.

889 Ft
egységár: 8,89 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998304068282
Márka:Laskagomba
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Laskagomba Pástétom Shiitake Gombás Részletes leírás

A Via Naturalis shiitake gombás laskagomba pástétom nem tartalmaz glutént, mesterséges anyagokat, ízfokozót, színezéket és allergén anyagokat. Energiatartalma a húspástétomokhoz, margarinokhoz képest alacsony, és kifejezetten kevés cukrot tartalmaz. Ez biztosítja azt a kettősséget, hogy miközben a laskagomba pástétomok alapvetően kényelmi termékek, megfelelnek az egészséges táplálkozás által megszabott legtöbb elvárásnak.[â—ľ] vegán[â—ľ] gluténmentes[â—ľ] élelmi rostforrás[â—ľ] alacsony energia és cukortartalmú termékA 48% laskagomba tartalom mellett shiitake gombát tartalmaz. A Via Naturalis család kizárólag gombából és növényi eredetű anyagokból készül, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják. Gluténmentes termék.Felhasználási javaslatok: A pástétom kenyérre vagy pirítósra kenve azonnal fogyasztható, de készíthetünk belőle meleg szendvicset, gombakrém levest. Hova tovább sós kenyér- és pogácsatésztákhoz keverve ízletes különleges fogásokat tudunk előállítani belőle.Összetevők: laskagomba 48%, vöröshagyma, pálmazsír, napraforgó étolaj, laskagomba-por, szárított shiitake gomba 1,75%, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerkeverék, antioxidáns: aszkorbinsav.Átlagos tápérték/100g termék: Energia: 172 kcal, Fehérje: 2,1g, Szénhidrát: 3,6 (ebből cukrok: 1,7g), Zsír: 16,3g (ebből telített zsír 6,7g), Élelmi rost: 1,5g, Nátrium: 0,6g.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.