Anima veg vegán pesto tofuval gluténmentes 180 g

Anima veg vegán pesto tofuval gluténmentes 180 g

Raktáron

Gluténmentes veg vegán pesto tofuval.

1 807 Ft
egységár: 10,04 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8003979004194
Márka:Monti
Kiszerelés:180 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Anima veg vegán pesto tofuval gluténmentes 180 g Részletes leírás

A vegán pesto sajt nélkül a hagyományos genovai pesto alternatívája. Ezt a receptet vegetáriánus és vegán vásárlók gondolkodásával hozták létre. Semmilyen formában nem tartalmaz tejtermékeket. A receptet tofu felhasználásával készítjük el, hogy tiszta „vegán” eredményt kapjunk. Ennek a terméknek a textúrája tökéletessé teszi azt akár a tésztával kombinálva, akár pirítóson, szendvicseken.

Összetevők: Olasz bazsalikom 31%, napraforgómag-olaj, kesudió, extra szűz olívaolaj, tofu 5% (víz, szója), só, fenyőmag, dió, fokhagyma, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúság szabályozó: citromsav. 

Tárolja száraz, hűvös helyen.

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: dió, szója

Tápérték (Kcal): 509

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.