Naturelo padlizsános zakuszka 300 g

Naturelo padlizsános zakuszka 300 g

Nincs raktáron

Krémes csemege a zöldségek kedvelőinek. Bármely napszakban szuper választás pirítóssal, friss baguette-tel, magos kenyérrel, de felhasználható húsok mellé, szószként is. .

Kosárba
EAN kód:5941478006260
Márka:Naturelo
Kiszerelés:300 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturelo padlizsános zakuszka 300 g Részletes leírás

A padlizsános zakuszka egy hagyományos kelet-európai étel, amelynek alapja padlizsán és más zöldségek, például paprika és paradicsom. Ez a fogás gyakran különböző fűszerekkel és ízesítőkkel készül, így az elkészítés módja és az ízvilág is változhat a régiótől függően. A padlizsános zakuszka egyfajta főtt vagy párolt zöldségkrém, amit kenéerre vagy pita kenyérre szoktak tenni, de kiváló kísérője lehet más ételeknek is.
A padlizsános zakuszkát hidegen vagy melegen is tálalhatod. 

Összetevők: hagyma,sárgarépa,paprika,padlizsán,sűrített paradicsom,napraforgó olaj,só,bors,babérlevél.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.