Amurex kalács márványos 220 g

Nincs raktáron

Az Amurex gluténmentes márványos kalács rugalmas, nem morzsálódó, édes vaníliás ízű és illatú termék. Az Amurex a lisztérzékeny emberek számára biztosít gluténmentes élelmiszereket alapanyagok és késztermékek formájában.

Kosárba
EAN kód:5999564470105
Márka:Amurex
Kiszerelés:220 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Amurex kalács márványos 220 g Részletes leírás

Az Amurex gluténmentes márványos kalács rugalmas, nem morzsálódó, édes vaníliás ízű és illatú termék. Az Amurex a lisztérzékeny emberek számára biztosít gluténmentes élelmiszereket alapanyagok és késztermékek formájában. Saját péküzemükben készítik nap mint nap, minőségi alapanyagok felhasználásával azokat a gluténmentes termékeket, amelyek Magyarországon piacvezetővé tették e téren vállalkozásukat!
Összetevők: Lisztkeverék (gluténmentes búzakeményítő, kukoricaliszt, sovány tejpor, dextróz, stabilizátor (guarliszt) só, térfogatnövelőszer (nátrium-bikarbonát) vanilinkristály); Tej; Kristálycukor; Tejföl; Tojássárgájalé (Tojássárgájalé, étkezési sav (citromsav 0,5%), tartósítószer (káliumszorbát 0,3%)); Élesztő; Margarin (nem hidrogénezett növényi olajok, állati zsírok 80%, víz, emulgálószerek: zsírsavak mono és digliceridjei (E471), lecitin (E322), étkezési só (0,2%), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (kálium szorbát E202), természetes színezék (E160b) aroma); Psyllium rost*; Zitrobella* (kukoricaliszt, szőlőcukor, kukoricakeményítő, természetes citromolaj, természetes citromlé); Kakaópor * * 2% alattiak Kakaó tartalom: legalább: 1,24 %

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.