Nairns gluténmentes teljeskiőrlésű 75% rostban gazdag zab lapkenyér hagymás 150 g

Nairns gluténmentes teljeskiőrlésű 75% rostban gazdag zab lapkenyér hagymás 150 g

Nincs raktáron

'NEM tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, sem tartósítószert. A doboz 2 tasakban 6-6db lapkenyeret tartalmaz. Zab, avenin allergia vagy intolerancia esetén nem fogyasztható! Száraz, hűvös helyen tartandó.

Kosárba
EAN kód:612322001025
Márka:Nairns
Kiszerelés:150 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nairns gluténmentes teljeskiőrlésű 75% rostban gazdag zab lapkenyér hagymás 150 g Részletes leírás

"NEM tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, sem tartósítószert. A doboz 2 tasakban 6-6db lapkenyeret tartalmaz. Zab, avenin allergia vagy intolerancia esetén nem fogyasztható! Száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a termék alján. Származási hely: Skócia Minden Nairn s recept és a gyár is mentes a mogyoróféléktől. Az összetevők teljes mogyorómentessége nem garantált! Tejtermékeket feldolgozó üzemben készült. Allergének vastag betűkkel kiemelve! Gluténmentes teljeskiőrlésű zab (75%), fenntartható pálmaolaj, kukoricakeményítő, hagyma - Golden Kibbled (2,5%), méz, tengeri só, Térfogatnövelő: ammonium-bikarbonát

"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.