Crivellin teljes kiőrlésű gnocchi 500 g

Crivellin teljes kiőrlésű gnocchi 500 g

Nincs raktáron

Összetevők: ivóvíz, teljes kiőrlésű búzaliszt 30%, búzaliszt, burgonyapehely, burgonyakeményítő, rizsliszt, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav, tartósítószer: Kálium-szorbát. A kiemelt összetevők allergiát vagy intolleranciát okozhatnak.

Kosárba
EAN kód:8002066000989
Márka:Carlo Crivellin
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Crivellin teljes kiőrlésű gnocchi 500 g Részletes leírás

Összetevők: ivóvíz, teljes kiőrlésű búzaliszt 30%, búzaliszt, burgonyapehely, burgonyakeményítő, rizsliszt, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav, tartósítószer: Kálium-szorbát. A kiemelt összetevők allergiát vagy intolleranciát okozhatnak. Glutént tartalmaz. Nyomokban tejet és tojást és szóját tartalmazhat. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó és 3 napon belül elfogyasztandó. Elkészítési javaslat: öntse a gnocchit forrásban lévő, sós vízbe. Miután a gombócok feljöttek a víz felszínére, várjon még 2 percet, majd szűrje le és tálalja kedvenc mártásával. Származási ország: Olaszország

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.