Ashoka aloo matar indiai ízvilágú készétel 280 g

Ashoka aloo matar indiai ízvilágú készétel 280 g

Raktáron

Az Aloo Matar finom, indiai ízvilágú készétel. Enyhén fűszerezett étel, burgonyával és zöldborsóval, krémes mártásban. Vegán és gluténmentes. Közepesen csípős ízvilág jellemzi. Allergének: Kesudió. Nyomokban tartalmazhat: dióféléket, mogyoróféléket, mustárt, szóját és szezámmagot.

1 619 Ft
egységár: 5,78 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8901552005029
Márka:Ashoka
Kiszerelés:280 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ashoka aloo matar indiai ízvilágú készétel 280 g Részletes leírás

Az Aloo Matar finom, indiai ízvilágú készétel. Enyhén fűszerezett étel, burgonyával és zöldborsóval, krémes mártásban. Vegán és gluténmentes. Közepesen csípős ízvilág jellemzi.
Allergének: Kesudió.
Nyomokban tartalmazhat: dióféléket, mogyoróféléket, mustárt, szóját és szezámmagot.
Száraz, hűvös, fényvédett helyen tárolandó. Instant fogyasztható.
Melegítési javaslat: a bontatlan zacskót tegyük forrásban lévő vízbe 3-5 perce, vagy a tasak tartalmát tegyük egy tányérba, és melegítsük mikrohullámú sütőben 2 percig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.