Ataisz outdoor hagymás-paradicsomos lencse curry 150 g

Raktáron

Egytálétel, kiránduláshoz ideális mennyiségben és összetételben megalkotva, könnyen használható recepttel a hátoldalán. Egy személyre nagy adag, vagy két kisebb. Elkészítéséhez főzőedényre, gázfőzőre és vízre van szükség.

608 Ft
egységár: 4,06 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886883713
Márka:Ataisz
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ataisz outdoor hagymás-paradicsomos lencse curry 150 g Részletes leírás

Egytálétel, kiránduláshoz ideális mennyiségben és összetételben megalkotva, könnyen használható recepttel a hátoldalán. Egy személyre nagy adag, vagy két kisebb.
Elkészítéséhez főzőedényre, gázfőzőre és vízre van szükség.
Nem tartalmaz: Sót, aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.
Összetevők: Lencse, vöröslencse, vöröshagyma szelet, fokhagyma szelet, szárított pritamin paprika, szárított póréhagyma kocka, paradicsom pehely.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.