Natur compagnie bio zöldségleves tésztával 50 g

Nincs raktáron

Natur Compagnie Bio Zöldségleves Tésztával 50g Natur Compagnie - természetes, biotermékek a legmagasabb minőségben. Családi márkaként az alapanyagaik minősége az első számú prioritásunk. Ezért a gondosan válogatott összetevőket mindig minősített biogazdaságokból szerezik be, és a legkíméletesebb gyártási eljárásokat alkalmazzák.

Kosárba
EAN kód:4048885045460
Márka:Natur compaigne
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natur compagnie bio zöldségleves tésztával 50 g Részletes leírás

Natur Compagnie Bio Zöldségleves Tésztával 50g



Natur Compagnie - természetes, biotermékek a legmagasabb minőségben. Családi márkaként az alapanyagaik minősége az első számú prioritásunk. Ezért a gondosan válogatott összetevőket mindig minősített biogazdaságokból szerezik be, és a legkíméletesebb gyártási eljárásokat alkalmazzák.



A Natur Compagnie termékekhez sok különböző gyógynövényt és fűszert használnak, hogy egyedi receptjeik alapján autentikus ízt biztosítsanak az egzotikus ázsiai, az izgalmas mediterrán és a „Herbes de Provence” francia fűszernövényeken keresztül. Annak érdekében, hogy a termékek a legmagasabb szintű gondossággal készüljenek és, hogy folyamatosan megőrizzék magas minőségüket, a gyártási szakaszban nagyon pontos keverési utasításokat követnek. Keverés után az elkészült recepteket gondosan megvizsgálják, és csak akkor hagyják jóvá a feldolgozás következő szakaszát, ha megjelenésük, illatuk, állaguk és ízük megfelel a Natur Compagnie magas minőségi követelményeinek.



A Natur Compagnie termékek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Ha egészséges ételekről van szó, az alacsony cukortartalom sok fogyasztó számára ajánlott. Bár nem adnak hozzá cukrot a termékeinkhez, mégis tartalmaznak természetes eredetű cukrokat gyümölcsökből és zöldségekből, így ezek szerepelnek cukorként a tápanyag-táblázatban.



Elkészítési javaslat: Öntse a tasak tartalmát 0,5 liter forró vízhez . Főzze 8 percig mérsékelt tűzön folyamatosan kavarva főzze.



0,5 liter = 2 tányér



Összetevői: 70% tészta* (durum búzadara*), tengeri só, rizsliszt*, élesztő kivonat, burgonya*(2,7%), hagyma*(2,4%), napraforgóolaj*, nádcukor*, kukoricakeményítő*, póréhagyma*(0,6%), petrezselyem*, zeller*(0,3%), kurkuma* *Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó. Nyomokban tejet, szóját, mustárt és tojást tartalmazhat. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.