Natura hajdinás szendvicskrémpor 200 g

Natura hajdinás szendvicskrémpor 200 g

Nincs raktáron

A hajdinás szendvicskrémpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus, nem vegetáriánus étrendnek. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ezért kezdők figyelmébe is ajánljuk, mivel elkészítése egyszerű! .

Kosárba
EAN kód:5997848513104
Márka:Natura
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura hajdinás szendvicskrémpor 200 g Részletes leírás

Tipp: Fogyasztható fűszerként, vajkrémmel, vagy tejföllel krémesítve, kikeverve. Szendvicsre, illetve köretre szórva. A krémet, vagy a port célszerű hűtőben tárolni.

Összetevők: napraforgó, szezámpehely, zabkorpa, zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyemlevél, zellergumó), hajdinaliszt (4,6 %), tengeri só, fokhagymapor.

Allergének: glutén, szezámmag 

Jótanács: minden gabona, vagy olajosmag őrleményt tavasztól-őszig célszerű hűtőben tárolni a molyveszély miatt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.