Polcz Chilis Bab Csicseriborsóval
Összetevők:Â zöldségek változó arányban (38%) /kukorica, sárgarépa, kápia paprika, vörösbab (17%), csicseriborsó (17%)/, víz, vöröshagyma, sűrített paradicsom, kókuszolaj, barna rizsliszt, só, fűszerekLejárati idő:Â 01/03/2020Tömeg:Â 350g (1adag)Tápértékek:Átlagos tápérték100g-ban1 adagbanEnergia (kJ/kcal)473/1141655/398Zsír (g)3, 211, 1-ebből telített (g)2, 48, 3Szénhidrát (g)14, 350-ebből cukrok (g)413, 9Élelmi rost (g)4, 415, 3Fehérje (g)4, 114, 3Só (g)0, 93Tárazz be pár üveggel! Legközelebb csak előkapod a polcról vagy a táskádból, 2 perc megmelegíteni és kész is a finom ebéd vagy vacsora, adalék, tartósítószer, tejtermék, tojás és hozzáadott cukor nélkül.
EAN kód: | 5999567470003 |
Márka: | Polcz |
Kiszerelés: | 350 g |
Polcz Chilis Bab Csicseriborsóval Részletes leírás
Összetevők:Â zöldségek változó arányban (38%) /kukorica, sárgarépa, kápia paprika, vörösbab (17%), csicseriborsó (17%)/, víz, vöröshagyma, sűrített paradicsom, kókuszolaj, barna rizsliszt, só, fűszerek
Lejárati idő:Â 01/03/2020
Tömeg:Â 350g (1adag)
Tápértékek:
Átlagos tápérték100g-ban1 adagbanEnergia (kJ/kcal)473/1141655/398Zsír (g)3,211,1-ebből telített (g)2,48,3Szénhidrát (g)14,350-ebből cukrok (g)413,9Élelmi rost (g)4,415,3Fehérje (g)4,114,3Só (g)0,93Tárazz be pár üveggel! Legközelebb csak előkapod a polcról vagy a táskádból, 2 perc megmelegíteni és kész is a finom ebéd vagy vacsora, adalék, tartósítószer, tejtermék, tojás és hozzáadott cukor nélkül.
Elkészítési javaslat:Â A termék melegítés után azonnal fogyasztható. Az üveg tartalmát öntsük serpenyőbe és melegítsük fel tűzhelyen, vagy tányérra szedve helyezzük mikróhullámű sütőbe.
Hozzáadott cukor nélkül. Csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után azonnal fogyasztandó.
Bontatlan állapotban hűtést nem igényel, hőkezeléssel készült termék.
A termékben a fenti összetevőkön túl a következő allergének szándékosan nincsenek jelen, ugyanakkor szándékolatlan jelenléte nem zárható ki, mert vagy egy másik receptúránk tartalmazza (mint mustár, mogyoró, szója, árpagyöngy) vagy az üzem egyéb gyártási napokon felhasználja (mint búzaliszt) vagy valamely alapanyag beszállítónk gyártása során a keresztszennyeződés elméleti lehetősége fennáll (mint zeller, szezámmag).