Cupster instant paradicsomleves 33 g

Raktáron

Instant paradicsomleves gluténmentes tésztával. Egy olyan instant levest álmodtak meg, amelyet 100%-ban fogyaszthatja mindenki, aggodalmak nélkül. A gyártó éppen ezért törekedett arra, hogy mentes legyen mindeféle mesterséges ízfokozóktól, és a gluténtól.

714 Ft
egységár: 21,64 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999563453154
Márka:Cupster
Kiszerelés:33 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cupster instant paradicsomleves 33 g Részletes leírás

Instant paradicsomleves gluténmentes tésztával. Egy olyan instant levest álmodtak meg, amelyet 100%-ban fogyaszthatja mindenki, aggodalmak nélkül. A gyártó éppen ezért törekedett arra, hogy mentes legyen mindeféle mesterséges ízfokozóktól, és a gluténtól. Vegánok és vegetáriánusok is biztonsággal fogyaszthatják, hisz 100%-ban növényi alapú.




Villámgyorsan és könnyedén elkészíthető.
Nincs másra szükséged, mint egy bögre, forró vízre és egy tasak instant Cupsterre.
Keverd össze és 3 perc múlva már fogyaszthatod is az instant levesek új generációját.


Nem kell tovább az összetevőket böngészned, ezt a levest aggodalmak nélkül fogyaszthatod. Cupsterre fel!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.