Kette vietnámi pho leves 227 g

Raktáron

7 féle fűszer, rizstészta, valamint halszósz Vietnámi Pho Marhahúsleves Egyszerű alapanyag beszerzés Különleges végeredmény Nincs maradék Tartósítószer-, színezék- és ízfokozómentes Egy csomagban az ízletes vietnámi PHO marhahúsleves elkészítéséhez szükséges ízesítők és alapanyagok.

1 845 Ft
egységár: 8,13 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999571630653
Márka:Kette
Kiszerelés:227 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kette vietnámi pho leves 227 g Részletes leírás

7 féle fűszer, rizstészta, valamint halszósz




Vietnámi Pho Marhahúsleves
Egyszerű alapanyag beszerzés
Különleges végeredmény
Nincs maradék
Tartósítószer-, színezék- és ízfokozómentes


Egy csomagban az ízletes vietnámi PHO marhahúsleves elkészítéséhez szükséges ízesítők és alapanyagok. Csupán néhány, minden üzletben megtalálható hozzávalót kell megvásárolnia – melyek felsorolása a csomagolás elején látható – és már neki is állhat az ízletes Pho marhahúsleves elkészítésének.



Nem kell a szükséges alapanyagokat egyesével felkutatni és megvásárolnia, mert az összes különleges összetevő itt van egy csomagban.



Nincs feleslegesen megvásárolt alapanyag, nincs kidobott maradék, nem kell aggódni a későbbi felhasználás és szavatossági idő miatt.



A vietnámi Pho leves, mára a világ egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb levesévé vált. Ez az ízletes leves az 1800-as években született Hanoi környékén. Elnevezése valószínűleg a francia „pot-au-feu” kifejezésből ered. 



A konyhában kellemes perceket és jó étvágyat kívánunk!



Összetevők: 150g rizstészta, 25 ml halszósz, Pho leves fűszerkeverék 63g: (gyömbér, csillagánizs, koriander, kardamom, fekete bors, szegfűszeg), Chili karikák 0,5g.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.