Tonhal filé sósvízben üvegben 195 g

Tonhal filé sósvízben üvegben 195 g

Raktáron

Természetes tonhalfilé üvegpalackba csomagolva. Tiszta tonhal karaj, egyesével válogatva, szakértő konzervgyártó által. Fehér, rózsaszínű, sima állagú és kellemes illatú, jellegzetes, egyedi ízű. .

3 977 Ft
egységár: 20,39 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8411317301056
Márka:Pesasur
Kiszerelés:195 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tonhal filé sósvízben üvegben 195 g Részletes leírás

Természetes tonhalfilé üvegpalackba csomagolva. Tiszta tonhal karaj, egyesével válogatva, szakértő konzervgyártó által. Fehér, rózsaszínű, sima állagú és kellemes illatú, jellegzetes, egyedi ízű.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.