Ízmester Bébiuborka savanyúság 300 g

Ízmester Bébiuborka savanyúság 300 g

Nincs raktáron

Rengeteg módja létezik az uborka savanyításának, amelyhez mi egy folyamatosan tökéletesített gazdag páclevet használunk. Bébiuborka savanyúságunk finomabbá teheti a salátákat, zöldséges ételeket, valamint jó kiegészítő szendvicsek mellé.

Kosárba
EAN kód:5901871002863
Márka:Ízmester
Kiszerelés:300 inaktiv
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ízmester Bébiuborka savanyúság 300 g Részletes leírás

Rengeteg módja létezik az uborka savanyításának, amelyhez mi egy folyamatosan tökéletesített gazdag páclevet használunk. Bébiuborka savanyúságunk finomabbá teheti a salátákat, zöldséges ételeket, valamint jó kiegészítő szendvicsek mellé. Kínáljuk bátran magában partifalatkaként.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.