Runoland bio csemege uborka 670 g

Raktáron

A 'Kartuskie' bio ecetes uborkakonzervet a legmagasabb minőségű alapanyagokban gazdag, hagyományos recept szerint készítik. Ropogós, finom illatú és finom ízű, tökéletes kiegészítője salátáknak, szendvicseknek, előételeknek és hideg előételeknek.

1 719 Ft
egységár: 2,57 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5901641002222
Márka:Runoland
Kiszerelés:670 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Runoland bio csemege uborka 670 g Részletes leírás

A "Kartuskie" bio ecetes uborkakonzervet a legmagasabb minőségű alapanyagokban gazdag, hagyományos recept szerint készítik. Ropogós, finom illatú és finom ízű, tökéletes kiegészítője salátáknak, szendvicseknek, előételeknek és hideg előételeknek. Hogy uborkáink ízét változatosabbá tegyük, szeletelt csíkokra vágott piros paprikát adunk hozzá.


Összetevők: Bio uborka (51%), víz, bio ecet, bio hagyma, bio nádcukor, só, bio paprika, bio sárgarépa, bio torma, bio kapor, bio fokhagyma, bio fűszerek (beleértve a mustárt)
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 93kJ/22kcal
Zsír: 0,1g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 5,1g
Amelyből cukrok: 2,9g
Fehérje: 0,5g
Rost:
Só: 1,0g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.