Globus vital zöldborsó konzerv 110 g 1 db

Globus vital zöldborsó konzerv 110 g 1 db

Raktáron

GLOBUS Vital Zöldborsó 110 g/100 g Hozzáadott só- és cukormentes. Összetevők: Zöldborsó, ivóvíz. Vákuumzárású/ Ideális salátákhoz/ Tartósítószer-mentes*/Adalékanyag-mentes*/ Hozzáadott cukor nélkül/ Hozzáadott aroma nélkül*/ BPA-mentes konzervdoboz/ Újrahasznosítható csomagolás/ Alkalmas vegetáriánusok számára.

388 Ft
egységár: 387,54 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999101909082
Márka:Globus
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Globus vital zöldborsó konzerv 110 g 1 db Részletes leírás

GLOBUS Vital Zöldborsó 110 g/100 g
Hozzáadott só- és cukormentes.
Összetevők: Zöldborsó, ivóvíz.
Vákuumzárású/ Ideális salátákhoz/ Tartósítószer-mentes*/Adalékanyag-mentes*/ Hozzáadott cukor nélkül/ Hozzáadott aroma nélkül*/ BPA-mentes konzervdoboz/ Újrahasznosítható csomagolás/ Alkalmas vegetáriánusok számára. *Ahogy a kategória egyéb termékei is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.