Frupp liofilizált eper 13 g

Raktáron

100%, valódi liofilizált (fagyasztva szárított) eper. 16% természetes rost, gluténmentes. A Frupp fagyasztva szárított eper tökéletes étkezésre közvetlenül felnyitás után, vagy használhatja desszertek, sütemények, joghurtok vagy italok adalékaként.

908 Ft
egységár: 69,87 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5900038003378
Márka:Frupp
Kiszerelés:13 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Frupp liofilizált eper 13 g Részletes leírás

100%,valódi liofilizált (fagyasztva szárított) eper.16% természetes rost,gluténmentes.
A Frupp fagyasztva szárított eper tökéletes étkezésre közvetlenül felnyitás után, vagy használhatja desszertek, sütemények, joghurtok vagy italok adalékaként. Élvezze a Frupp fagyasztva szárított epret bármikor!
Az eper vitaminokban gazdag, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jótékony hatással vannak a hangulatra és a fizikumra. B-vitaminok forrásai, amelyek növelik a koncentrációt, és a C-vitamin, amelyek javítják az immunrendszert.
Összetevők: 100% liofilizált eper (szeletelt)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.