Falatka áfonya sűrítmény 125 g

Falatka áfonya sűrítmény 125 g

Nincs raktáron

Gyümölcs sűrítmények 100 %-os gyümölcstartalom, pl. cukor, víz és zselatin hozzáadása nélkül. Glutén- és laktózmentes, eritrittel édesítve. Inkább gasztronómiai felhasználásra (pl. szószok készítése) ajánljuk, mint édességként.

Kosárba
EAN kód:5999887202117
Márka:Falatka
Kiszerelés:125 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Falatka áfonya sűrítmény 125 g Részletes leírás

Gyümölcs sűrítmények
100 %-os gyümölcstartalom, pl. cukor, víz és zselatin hozzáadása nélkül. Glutén- és laktózmentes, eritrittel édesítve. Inkább gasztronómiai felhasználásra (pl. szószok készítése) ajánljuk, mint édességként.
Áfonyasűrítmény 100g
energia(kcal) 58
zsír(g) 0,3
fehérje(g) 0,7
szénhidrát(g) 15,2
rost 2,4

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.