Méhes Mézes szatmári szilvalekvár homoktövissel 580 g

Méhes Mézes szatmári szilvalekvár homoktövissel 580 g

Nincs raktáron

A Csattos szatmári szilvalekvár magas minőségű, kizárólag szilvából készül kíméletes technológiával,  homoktövis (Hippophae rhamnoides) velővel kiegészítve. Megjelenése hűen tükrözi prémium minőségét.

Kosárba
EAN kód:5999886476793
Márka:Méhes Mézes
Kiszerelés:580 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Méhes Mézes szatmári szilvalekvár homoktövissel 580 g Részletes leírás

A szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben. Cukor nélkül, hagyományos mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték, az itt termő nemtudom, vagy másnéven penyigei szilvából, míg elérte a kívánt állagát.

A nemtudom szilva Szatmár-Beregben évszázadok óta ismert, szinte minden udvaron található néhány fa. Semmilyen hozzáértő gondozást nem igényel, sem permetezést, sem metszést.

Összetevők: szilva 90%, homoktövis velő 10%. 100 g termék 350 g gyümölcs felhasználásával készült.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.