Villányi eper borlekvár 400 g

Villányi eper borlekvár 400 g

Raktáron

A Villányi epres borlekvár alapja a sillerbor, mely a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt ázik a héján, így színe is mélyebb, teltebb. A rozéborok és a sillerek közötti legfőbb különbség az, hogy utóbbiak valamennyi ideig együtt erjednek a törköllyel, így kapják meg jellegzetes, vörösborra hasonlító, ám lényegesen lágyabb, gyümölcsös ízüket.

1 807 Ft
egységár: 4,52 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887987069
Márka:Villányi
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Villányi eper borlekvár 400 g Részletes leírás

A Villányi epres borlekvár alapja a sillerbor, mely a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt ázik a héján, így színe is mélyebb, teltebb. A rozéborok és a sillerek közötti legfőbb különbség az, hogy utóbbiak valamennyi ideig együtt erjednek a törköllyel, így kapják meg jellegzetes, vörösborra hasonlító, ám lényegesen lágyabb, gyümölcsös ízüket. A hozzáadott gyümölcsnek köszönhetően a sillerbor epres karakterisztikája még inkább felerősödik ebben a különleges zamatú villányi epres borlekvárban. A villányi epres borlekvár intenzív zamatállománya miatt kiegészítő fűszerezés nélkül készül. Villányi epres borlekvár vásárlás a gasztronómiai ínyencségek rajongóinak. Csokoládé gerincű desszertek (pl. Sacher-torta) kiváló kiegészítője
Átlagos tápérték
100g termékben
Energiatartalom:
381,0
Fehérje
0,8
Szénhidrát
102,0
Zsír
0,0
Rost
0,3

0,0

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.