Magyar méz manufaktúra aloe eukaliptusz herb tea 45 g

Magyar méz manufaktúra aloe eukaliptusz herb tea 45 g

Nincs raktáron

Aloe Manucalyptus (21273)(Eucalyptuslevél, aloe vera, Manuka mézes herbatea) (kicsit sárgásabb zöld mint a womens): édeskömény termés, alma darabok, aloe vera 15% ( aloe vera, cukor), eukaliptusz levél 14%, borsmenta, gyömbér darabok, fekete szeder levél, Manuka méz por 1% ( Manuka méz, maltodextrin), kék búzavirág Merülj el a jólét oázisában, és érezd a hűsítő frissesség, a gyengéd édesség és a könnyű fűszeresség tökéletes kölcsönhatásának örömét.

Kosárba
EAN kód:5999887871641
Márka:Magyar méz
Kiszerelés:45 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Magyar méz manufaktúra aloe eukaliptusz herb tea 45 g Részletes leírás

Aloe Manucalyptus (21273)(Eucalyptuslevél, aloe vera, Manuka mézes herbatea) (kicsit sárgásabb zöld mint a womens): édeskömény termés, alma darabok, aloe vera 15% ( aloe vera, cukor), eukaliptusz levél 14%, borsmenta, gyömbér darabok, fekete szeder levél, Manuka méz por 1% ( Manuka méz, maltodextrin), kék búzavirág
Merülj el a jólét oázisában, és érezd a hűsítő frissesség, a gyengéd édesség és a könnyű fűszeresség tökéletes kölcsönhatásának örömét. Természetes és sokoldalú gyógytea keverék, nagy aloe vera darabokkal és csodás búzavirágokkal, a lélek és a test felfrissülését nyújtja. Engedd át magad a sivatagi liliom, vagyis az aloe vera, a borsmenta levelek, a fűszeres gyömbér darabok, az édeskömény, és a manuka méz gyógyító erejének. Kiváló ízélmény hidegen-melegen.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.