Magyar méz manufaktúra women spirit herb gyümölcs tea 65 g

Magyar méz manufaktúra women spirit herb gyümölcs tea 65 g

Nincs raktáron

Womens herbtea / hozzáadott aromát nem tartalmaz / 22858 (zöldes sárgás): szárított narancshéj, fahéj darabok, édeskömény termés, édesgyökér, zöld kardamom, szárított gyömbér darabok, orvosi angyalgyökér, gyermekláncfű gyökér, szegfűszeg, boróka bogyó, feketebors Orvosi angyalgyökeret tartalmaz, ezért magas vérnyomásban szenvedőknek a túlzott használata nem ajánlott Nem csak a nőket, a férfiakat is elcsabítja ez a tea keverék.

Kosárba
EAN kód:5999887871627
Márka:Magyar méz
Kiszerelés:30 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Magyar méz manufaktúra women spirit herb gyümölcs tea 65 g Részletes leírás

Womens herbtea / hozzáadott aromát nem tartalmaz / 22858 (zöldes sárgás): szárított narancshéj, fahéj darabok, édeskömény termés, édesgyökér, zöld kardamom, szárított gyömbér darabok, orvosi angyalgyökér, gyermekláncfű gyökér, szegfűszeg, boróka bogyó, feketebors
Orvosi angyalgyökeret tartalmaz, ezért magas vérnyomásban szenvedőknek a túlzott használata nem ajánlott
Nem csak a nőket, a férfiakat is elcsabítja ez a tea keverék. Nyisd ki az üveget és élvezd a borókabogyó és a narancs friss fűszeres illatát, a lágy édeskömény és fahéj ízt. Az édeskömény és az angyalgyökér görcsoldó hatású, a zöld kardamom javítja a szív vérellátását, a gyömbér és fekete bors immunerősítő hatású, a gyermekláncfű gyökér és borókabogyó étvágy- és emésztés javító.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.