Tao Tao Hosszú rizsmetélt gluténmentes 200 g

Tao Tao Hosszú rizsmetélt gluténmentes 200 g

Nincs raktáron

A Tao Tao hosszú rizsmetélt gluténmentes, természetes alapanyagokból készült: rizsliszt és víz. Egyedien finom íze miatt levesekhez és salátákhoz ajánljuk. Ideális összetevője a Pad Thai-nak (sült tészta thai módra) valamint a wokban pirított húsoknak és zöldségeknek.

Kosárba
EAN kód:5901882188815
Kiszerelés:200 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tao Tao Hosszú rizsmetélt gluténmentes 200 g Részletes leírás

A Tao Tao hosszú rizsmetélt gluténmentes, természetes alapanyagokból készült: rizsliszt és víz. Egyedien finom íze miatt levesekhez és salátákhoz ajánljuk.
Ideális összetevője a Pad Thai-nak (sült tészta thai módra) valamint a wokban pirított húsoknak és zöldségeknek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.