Cauvin bio almaecet 250 ml

Cauvin bio almaecet 250 ml

Nincs raktáron

Bio almából készült almaborból gyártott Cauvin ecet. A szokásos almaecetektől eltérően enyhe, kevésbé savanyú, gyümölcsös íz jellemzi. Édes-savanyú íze salátaöntetek és majonéz tökéletes ízesítésére szolgál, de kiválóan alkalmas pl.

Kosárba
EAN kód:3336591033255
Márka:Cauvin
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cauvin bio almaecet 250 ml Részletes leírás

Bio almából készült almaborból gyártott Cauvin ecet. A szokásos almaecetektől eltérően enyhe, kevésbé savanyú, gyümölcsös íz jellemzi. Édes-savanyú íze salátaöntetek és majonéz tökéletes ízesítésére szolgál, de kiválóan alkalmas pl. hagyma csatni-hoz is.
Tárolás: 12-25 C°között
Savasság: 5g ecetsav/100g
Alkohol:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.