Ottogi barna rizsecet 500 ml

Ottogi barna rizsecet 500 ml

Raktáron

A rizsecet rizsből vagy rizsborból készül, és jellegzetesen Ázsiában használják. Mivel a savassága alacsonyabb, mint más eceteké, nem alkalmas tartósításra és savanyításra. Saláták és húsos ételek ízesítéséhez használják, valamint rizses ételeknél hogy intenzívebbé tegyék a rizs ízét.

1 513 Ft
egységár: 3,03 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8801045203218
Márka:Ottogi
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ottogi barna rizsecet 500 ml Részletes leírás

A rizsecet rizsből vagy rizsborból készül, és jellegzetesen Ázsiában használják. Mivel a savassága alacsonyabb, mint más eceteké, nem alkalmas tartósításra és savanyításra. Saláták és húsos ételek ízesítéséhez használják, valamint rizses ételeknél hogy intenzívebbé tegyék a rizs ízét. A rizsecet különleges ízt ad az ételeknek, valamint kiválóan hat az egészségre is. Az ecetsav pedig hozzájárul az egészséges emésztéshez. Ezen kívül segít abban, hogy a szervezet több tápanyagot szívjon fel, például kalciumot, káliumot és vitaminokat is. A barna rizsecetet használják a fertőtlenítő hatású gyógyszerek készítéséhez is. Elpusztítja a káros baktériumokat, ezért számos egészségügyi probléma esetén segítség lehet. A rizsecet mérsékelt mennyiségben aminosavakat tartalmaz. Ezek hatékonyan felveszik a harcot a vérben lévő laktózsavakkal. A laktózsavak felgyülemlése zsibbadtsághoz, irritációhoz és kimerültséghez vezet. Erősíti a z immunrendszert, segít a felesleges zsírtól megszabadulni. A bőrre is jó hatással van, természetes arctonikként is használható.

Összetevők: víz, rizs kivonat 6,8%, alkohol, glükóz, citromsav (E330), élesztőkivonat.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.