Biogold Bio Sütőolaj

Biogold Bio Sütőolaj

Raktáron

A bio sütőolaj egy tiszta napraforgóolaj, melyet a High Oleic napraforgófajtából nyerünk. A magas olaj-savtartalom miatt ez az olaj magas hőfokra hevíthető. .

2 886 Ft
egységár: 2,89 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883161012
Márka:Biogold
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biogold Bio Sütőolaj Részletes leírás

A bio sütőolaj egy tiszta napraforgóolaj, melyet a High Oleic napraforgófajtából nyerünk. A magas olaj-savtartalom miatt ez az olaj magas hőfokra hevíthető.

Biogold Bio Sütőolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Biogold,sütőolaj,bio sütőolaj,bio olaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.