Byodo Bio Oliva Sütőolaj

Byodo Bio Oliva Sütőolaj

Raktáron

A Byodo oliva sütőolaj egy értékes olaj, amit különbező fajta olivából nyernek. Az olívát szüretelik és hagyományos módon préselik. Egy kíméletes gőzölés során kivonják a markáns íz anyagokat, és így érik el ezt a kellemes, enyhe és kiegyensúlyozott ízt és a magas fokra hevíthető állapotát.

6 100 Ft
egységár: 8,13 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4018462400708
Márka:Byodo
Kiszerelés:750 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Byodo Bio Oliva Sütőolaj Részletes leírás

A Byodo oliva sütőolaj egy értékes olaj, amit különbező fajta olivából nyernek. Az olívát szüretelik és hagyományos módon préselik.
Egy kíméletes gőzölés során kivonják a markáns íz anyagokat, és így érik el ezt a kellemes, enyhe és kiegyensúlyozott ízt és a magas fokra hevíthető állapotát. 
Alacsony hőfokon lehet homályos szín vagy besűrűsödés, mely nem minőségi probléma, hanem a természetes előállítás eredménye.

Byodo Bio Oliva Sütőolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Byodo Bio Oliva Sütőolaj Összetevők

100% olívaolaj ellenőrzött biogazdaságból csak direkt, az olívából származó gőzkezelt olajt tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.