Grapoila pörkölt tökmagolaj 250 ml

Raktáron

Itt a Grapoila legújabb tökmagolaj-változata - pörkölt tökmagból! Az gyártási eljárás változatlanul a hidegen sajtolás, de a magokat préselés előtt finoman megpörköljük. Igaz, hogy így veszítünk egy keveset a hőérzékeny vitaminokból és tápanyagokból, viszont a pörkölt magból sajtolt olaj olyan szintű kulináris élvezetet nyújt, ami az ínyencek számára megér ennyi áldozatot.

2 797 Ft
egységár: 11,19 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999566673245
Márka:Grapoila
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grapoila pörkölt tökmagolaj 250 ml Részletes leírás

Itt a Grapoila legújabb tökmagolaj-változata - pörkölt tökmagból! Az gyártási eljárás változatlanul a hidegen sajtolás, de a magokat préselés előtt finoman megpörköljük. Igaz, hogy így veszítünk egy keveset a hőérzékeny vitaminokból és tápanyagokból, viszont a pörkölt magból sajtolt olaj olyan szintű kulináris élvezetet nyújt, ami az ínyencek számára megér ennyi áldozatot. (Aki a tökmagolaj áldásos hatásai miatt fogyasztaná ezt az olajat, az továbbra is megtalálja kínálatunkban a pörköletlen magból sajtolt változatot, a mag teljes tápanyagarzenáljával.)
A pörkölt változat 2022-ben Great Taste csillagot nyert a világ legrangosabb ételkóstoló versenyén, Londonban. A neves szakértőkből álló zsűri véleménye szerint „csodás illata egyből kóstolásra csábít, az olaj selymesen körbefut a szájban, miközben a pirított aromával vegyülő diós tökmagíz szépen kiteljesedik anélkül, hogy túlontúl intenzívvé válna.”

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.