Grapoila salátaolaj 250 ml

Grapoila salátaolaj 250 ml

Raktáron

Salátaolajunk 2022-ben Great Taste csillagot nyert a világ legrangosabb ételkóstoló versenyén, Londonban! Itt az alkalom, hogy te is felfedezd magadnak ezt a díjnyertes, Omega-3 zsírsavakban és E-vitaminban gazdag, ízletes hidegen sajtolt olajkeveréket! Salátaolajunk egy harmonikus ízvilágú olajkeverék, mely 64% kukoricacsíra-olajat, 16% napraforgóolajat, 11% kendermagolajat és 9% lenmagolajat tartalmaz.

1 626 Ft
egységár: 6,5 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887488177
Márka:Grapoila
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grapoila salátaolaj 250 ml Részletes leírás

Salátaolajunk 2022-ben Great Taste csillagot nyert a világ legrangosabb ételkóstoló versenyén, Londonban! Itt az alkalom, hogy te is felfedezd magadnak ezt a díjnyertes, Omega-3 zsírsavakban és E-vitaminban gazdag, ízletes hidegen sajtolt olajkeveréket!

Salátaolajunk egy harmonikus ízvilágú olajkeverék, mely 64% kukoricacsíra-olajat, 16% napraforgóolajat, 11% kendermagolajat és 9% lenmagolajat tartalmaz.

Az emberek túlnyomó többsége nem fogyaszt elegendő mennyiségű esszenciális, Omega-3 zsírsavat, a lenmagolaj fogyasztásával azonban természetes úton fedezhető a szükséglet. A lenmagolaj - kissé kesernyés íze miatt - nem túl közkedvelt, azonban mi egy olyan olajmixet állítottunk össze, mely szükséges mennyiségben és optimális arányban tartalmazza a többszörösen telítetlen Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat, magas E-vitamin-tartalommal rendelkezik, ugyanakkor kellemes ízt kölcsönöz salátáinknak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.