Grapoila sárgabarackmag-olaj 250 ml

Grapoila sárgabarackmag-olaj 250 ml

Nincs raktáron

Összetevők: 100% sárgabarackmag-olaj. A barackmagolaj gazdag telítetlen zsírsavakban, antioxidáns hatású E-, illetve A-vitaminban. Jó hatással lehet az emésztésre, támogatja a szív- és érrendszert és az idegrendszer megfelelő működését.

Kosárba
EAN kód:5999887488511
Márka:Grapoila
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grapoila sárgabarackmag-olaj 250 ml Részletes leírás

Összetevők: 100% sárgabarackmag-olaj. A barackmagolaj gazdag telítetlen zsírsavakban, antioxidáns hatású E-, illetve A-vitaminban. Jó hatással lehet az emésztésre, támogatja a szív- és érrendszert és az idegrendszer megfelelő működését. Az A-vitamin látásjavító és bőrpuhító hatású, és az E-vitaminnal, valamint a telítetlen zsírsavakkal együtt kiváló bőrápoló, hidratáló, regeneráló tulajdonságokkal ruházzák fel a barackmagolajat. Külsőleg kiválóan alkalmas a zsíros, illetve a normál arcbőr ápolására, fürdőolajként, ezenkívül arckrémekbe, bőrradírokba, masszázsolajokba keverve is használható.

Belsőleg használva az ajánlott napi adag: 3×1 mokkáskanálnyi, étkezés előtt fogyasztva vagy a reggeli zabpehelyhez, kásához, joghurthoz keverve. Külsőleg a bőrszárazság függvényében bátran használhatjuk.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.