Hempy hidegen sajtolt kendermagolaj 250 ml

Hempy hidegen sajtolt kendermagolaj 250 ml

Raktáron

Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavakban, valamint E-vitaminban gazdag étrend kiegészítő. Kendermagolaj, mely 1:3 arányban természetes Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő, intenzív mogyoróízzel.

3 935 Ft
egységár: 15,74 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8050705480142
Márka:Hempy
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hempy hidegen sajtolt kendermagolaj 250 ml Részletes leírás

Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavakban, valamint E-vitaminban gazdag étrend kiegészítő. Kendermagolaj, mely 1:3 arányban természetes Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő, intenzív mogyoróízzel. A kendermagok hidegen sajtolásával készül, oldószerek használata nélkül. 100% tisztaságú Vegán termék
GMO-, ALLERGÉN- ÉS GLUTÉNMENTES Összetevők: kendermagolaj (Cannabis Sativa L.)
Aktív hatóanyag-tartalom 2 evőkanál esetén (ajánlott napi bevitel):
Kendermagolaj: 27,6g
OMEGA-3: 5,4g (amelyből alfa-linolsav (ALA) 5,07g és sztearidonsav (SDA) 0,33g)
OMEGA-6: 15g (amelyből linolsav (LA) 14,01g és gamma-linolénsav (GLA) 0,99g)
E-vitamin: 19,8g (napi ajánlott bevitel 165%-a) Ajánlott napi bevitel: 1-2 evőkanál olaj lehetőség szerint étkezés közben.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.