Natur organic dióolaj 100 ml

Natur organic dióolaj 100 ml

Raktáron

NATUR ORGANIC DIÓOLAJ különösen magas az Omega-3 és Omega-6 zsírsavtartalma, melynek köszönhetően alkalmas enyhe depressziós tünetek kezelésére, valamint felnőttek és gyerekek esetében a megváltozott élethelyzetekhez való alkalmazkodás segítésére jótékony hatású a hiperaktív gyerekek esetében kedvezően befolyásolja az agyműködést, javítja a memóriát segít megelőzni az érelmeszesedést vérnyomáscsökkentő immunerősítő (linolsav tartalma miatt) segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket Alzheimer kórt késleltető hatást is tulajdonítanak neki nagyon magas a vastartalma, ezért vérszegénység esetén jótékony hatású nagyon jó hatással van az emberi idegrendszerre segít csökkenteni a koleszterinszintet gombaölő hatása miatt alkalmas bizonyos eredetű gombás fertőzések kezelésére regenerálja a bőrt, pikkelysömör esetén is jótékony hatású mivel nagyon magas az E-vitamin tartalma, ezért nagyon jótékony hatású a különböző bőrproblémák esetén (pl.

1 923 Ft
egységár: 19,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999541570156
Márka:Natur organic
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natur organic dióolaj 100 ml Részletes leírás

NATUR ORGANIC DIÓOLAJ különösen magas az Omega-3 és Omega-6 zsírsavtartalma, melynek köszönhetően alkalmas enyhe depressziós tünetek kezelésére, valamint felnőttek és gyerekek esetében a megváltozott élethelyzetekhez való alkalmazkodás segítésére
jótékony hatású a hiperaktív gyerekek esetében
kedvezően befolyásolja az agyműködést, javítja a memóriát
segít megelőzni az érelmeszesedést
vérnyomáscsökkentő
immunerősítő (linolsav tartalma miatt)
segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket
Alzheimer kórt késleltető hatást is tulajdonítanak neki
nagyon magas a vastartalma, ezért vérszegénység esetén jótékony hatású
nagyon jó hatással van az emberi idegrendszerre
segít csökkenteni a koleszterinszintet
gombaölő hatása miatt alkalmas bizonyos eredetű gombás fertőzések kezelésére
regenerálja a bőrt, pikkelysömör esetén is jótékony hatású
mivel nagyon magas az E-vitamin tartalma, ezért nagyon jótékony hatású a különböző bőrproblémák esetén (pl. irritált, nagyon száraz, ekcémás bőr esetén)
táplálja és védi a bőrt

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.