Naturol Mustármag Étolaj 100 Ml

Naturol Mustármag Étolaj 100 Ml

Nincs raktáron

A mustármag szinte egyidős az emberiség történetével. Az olaj hatásai: Belsőleg serkenti az emésztési folyamatokat; Kiválóan alkalmazható a gerinc és keresztcsont környéki fájdalmak maszírozással történő csökkentésére; Salátákhoz, sültekhez egyaránt ajánlott, fontos, hogy az olajat a sültekre csak sütés után vigyük fel; Elősegiti az emésztést, vízhajtó hatása van; A mustárlisztből vízzel készülő mustárpép alkalmazható (kellő elővigyázatossággal és felkészültséggel) többféle betegség gyógyítására orvosa javaslata alapján.

Kosárba
EAN kód:5997313307016
Márka:Naturol
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturol Mustármag Étolaj 100 Ml Részletes leírás

A mustármag szinte egyidős az emberiség történetével.

Az olaj hatásai: Belsőleg serkenti az emésztési folyamatokat; Kiválóan alkalmazható a gerinc és keresztcsont környéki fájdalmak maszírozással történő csökkentésére; Salátákhoz, sültekhez egyaránt ajánlott, fontos, hogy az olajat a sültekre csak sütés után vigyük fel; Elősegiti az emésztést, vízhajtó hatása van; A mustárlisztből vízzel készülő mustárpép alkalmazható (kellő elővigyázatossággal és felkészültséggel) többféle betegség gyógyítására orvosa javaslata alapján.

Adagolási javaslat: napi 1-2 teáskanállal, illetve ízlés szerint.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.