Pelzmann Dió étolaj

Pelzmann Dió étolaj

Nincs raktáron

Ez a dió olaj a legnemesebb olajok közé tartozik. A finom aromájú dió ízével bármely egyszerű ételből egy exkluzív fogást varázsol. Azon felül, hogy nagyon finom az íze, beltartalmi értékét növeli az egészségre gyakorolt ke.

Kosárba
EAN kód:9002504117018
Márka:Pelzmann
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pelzmann Dió étolaj Részletes leírás

Ez a dió olaj a legnemesebb olajok közé tartozik. A finom aromájú dió ízével bármely egyszerű ételből egy exkluzív fogást varázsol.

Azon felül, hogy nagyon finom az íze, beltartalmi értékét növeli az egészségre gyakorolt kedvező hatása is. Omega-3 zsírsav tartalma igen magas , ráadásul a benne lévő ellagic sav az egyik leghatékonyabb flavonoid.

Bár néha ajánlják sütéshez is, leginkább hidegtálakhoz, salátaöntetekhez használják, mivel a maga hő hatására az antioxidáns tartalma csökken és az íze is kesernyéssé válik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Katka2019. 06. 04.

  Az íze tűrhető, és nem műanyag flakonban van.

  Ebben az árfekvésben sokkal jobb minőségű magyar termékeket lehet kapni.