Biotech vegan protein bar mogyoróvaj 50 g

Biotech vegan protein bar mogyoróvaj 50 g

Raktáron

Rizs- és borsófehérjét tartalmaz Élelmirost-forrás Hozzáadott cukrot nem tartalmaz* Gluténmentes** Pálmaolajmentes *Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. **Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

672 Ft
egységár: 13,43 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999076239542
Márka:Biotech
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech vegan protein bar mogyoróvaj 50 g Részletes leírás

Rizs- és borsófehérjét tartalmaz
Élelmirost-forrás
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz*
Gluténmentes**
Pálmaolajmentes
*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

**Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

A VEGÁN SPORTOLÓ: IGEN, LÉTEZIK!
Húsmentes étrenden élve is kisportolt testre vágysz? Kellő odafigyeléssel lehetséges! Sokan attól félnek, hogy állati eredetű táplálék nélkül nem megy majd a testépítés, így kárba vész a sok edzés. Rengeteg híres sportoló sikere bizonyítja, hogy nincs igazuk. Vegánként is lehetsz izmos, még akkor is, ha vérbeli ragadozóból lettél egy csapásra növényevő. A kulcs a minőségi fehérjepótlás.

A RIZS ÉS A BORSÓ AZ ALAP
A növényi eredetű élelmiszerek, szemben az állati eredetűekkel, nem komplett fehérjeforrások: vagyis, nem tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, amelyekre szervezetünknek szüksége van. Szerencsére azonban az ún. komplettálással (a különböző, növényi eredetű fehérjeforrások kombinálásával) teljes értékű fehérjét nyerhetünk.

Ezt tettük a Vegan Protein Bar fejlesztésekor is két, egymást remekül kiegészítő fehérjeforrás párosításával: a lizinben szegény, de kéntartalmú aminosavakban (pl.: cisztein és metionin) gazdag rizsfehérjéhez kéntartalmú aminosavakból kevesebbet tartalmazó, viszont lizinben bővelkedő borsófehérjét adtunk. Így ez az ínycsiklandó növényi protein szelet tökéletesen beilleszthető a mindennapjaidba, ha vegán életmódot folytatsz, de nagy figyelmet fordítasz az optimális fehérjebevitelre is.

Vegánként is válassz minőségi tápanyagokat tartalmazó nassolnivalót, ha rád tör az éhség, harapnál valamit a hétvégi kiránduláson, vagy a hétköznapok forgatagában gyűjtenél egy kis extra energiát! És természetesen nem csak vegánoknak ajánljuk!

Ha pedig a csokoládés ízek helyett valami mámorítóan gyümölcsösre vágysz, akkor kóstold meg vegán préselt gyümölcsszeletünket is, a Super Fruit Bar-t!

Összetevők: nedvesítőszerek (maltitok; glicerin); bevonat [édesítőszer (maltitok); teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok (kókusz; repce); zsírszegény kakaópor; emulgeálószer (lecitinek)]; rizsfehérje (szóját tartalmaz); borsófehérje; finomított kókuszolaj; frukto-oligoszacharidok; zsírszegény kakaópor; extrudált szója; ivóvíz; emulgeálószer: lecitinek; mandulaliszt; aromák; zselésítőanyag (karragén); tartósítószer (kálium-szorbát); stabilizátor (kálium-klorid); antioxidáns (alfa-Tokoferol). Tejet; tojást; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.