Mendula mogyorókrém deluxe 180 g

Mendula mogyorókrém deluxe 180 g

Nincs raktáron

Mendula Mogyorókrém deluxe – kakaóval és mézzel, prémium minőségű hazai mogyoróból A termékünk, amelyre a legbüszkébbek vagyunk. Megszületett a mogyorókrém, amely nem tartalmaz sem pálmazsírt, sem cukrot, mégis tökéletes állag és ízvilág jellemzi.

Kosárba
EAN kód:5999887156144
Márka:Mendula
Kiszerelés:180 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mendula mogyorókrém deluxe 180 g Részletes leírás

Mendula Mogyorókrém deluxe – kakaóval és mézzel, prémium minőségű hazai mogyoróból

A termékünk, amelyre a legbüszkébbek vagyunk. Megszületett a mogyorókrém, amely nem tartalmaz sem pálmazsírt, sem cukrot, mégis tökéletes állag és ízvilág jellemzi.
A kiváló minőségű termelői mogyoró, a magyar akácméz és a belga kakaópor selymes harmóniában találkozik egymással, hogy elvarázsoljon és örömöt csempésszen a hétköznapjaidba. 78%-os olajos mag tartalma egy falatnyi mézzel a gasztronómiai élmény mellett biztosítja a szükséges energiát is, akár reggelire, akár sportolás előtt fogyasztod. A benne található kakaó pedig felélénkít és emeli az endorfin szintedet. Többi termékünkhöz hasonlóan a mogyorókrém is a „clean eating” irányzat híveinek készült, így csak a fenti, prémium összetevőket tartalmazza!    
A minőséget Ti is díjazzátok, ezt bizonyítja a termékcsalád sikere: 2020-ban már közel egy tonna törökmogyorót használtunk fel termékeinkhez!
Összetevők: törökmogyoró(78%), akácméz, kakaópor

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.