Absorice coco bar kókuszos szelet 35 g

Raktáron

KÓKUSZOS VEGÁN DESSZERTSZELET Hozzáadott CUKORTÓL MENTES csábítás KRÉMES- KÓKUSZOS - pont olyan, mint amilyennek elképzeled ROSTBAN gazdag GLUTÉN- és LAKTÓZMENTES TARTÓSÍTÓSZER és mesterséges AROMA MENTES - rozmaring kivonattal tartósítva KÓKUSZRAJONGÓ vagy? Akkor jó helyen jársz! Elkészítettük ugyanis a kókuszrajongók kedvencét! A finom KÓKUSZKRÉMMEL töltött ABSO COCOBAR-t! Naná, hogy VEGÁN! Ráadásul MENTES mindenféle hozzáadott CUKORTÓL, mesterséges TARTÓSÍTÓSZERTŐL és AROMÁTÓL is.

451 Ft
egységár: 12,89 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885840540
Márka:Absorice
Kiszerelés:35 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Absorice coco bar kókuszos szelet 35 g Részletes leírás

KÓKUSZOS VEGÁN DESSZERTSZELET
Hozzáadott CUKORTÓL MENTES csábítás
KRÉMES- KÓKUSZOS - pont olyan, mint amilyennek elképzeled
ROSTBAN gazdag
GLUTÉN- és LAKTÓZMENTES
TARTÓSÍTÓSZER és mesterséges AROMA MENTES - rozmaring kivonattal tartósítva

KÓKUSZRAJONGÓ vagy? Akkor jó helyen jársz! Elkészítettük ugyanis a kókuszrajongók kedvencét! A finom KÓKUSZKRÉMMEL töltött ABSO COCOBAR-t! Naná, hogy VEGÁN! Ráadásul MENTES mindenféle hozzáadott CUKORTÓL, mesterséges TARTÓSÍTÓSZERTŐL és AROMÁTÓL is.
ROPPANÓS masszív CSOKOLÁDÉ borítást kapott, igazi csokoládé mámor, természetesen vegán és LAKTÓZMENTES!
A tölteléke édes és krémes, lágy és igazán kókuszos. Csak hunyd be a szemed, és képzeld magad egy trópusi szigetre. Simogató tengeri fuvallat, kókuszpálmák mindenütt, finom homokban lépkedsz mezítláb, miközben megízleled az Abso legújabb DESSZERT SZELETÉT a COCOBAR-t. Kell ennél több? Aligha! Próbáld ki te is még ma!

VEGÁN - Mint minden Abso termék!
HOZZÁADOTT CUKORTÓL MENTES - Alak és diétabarát desszert!
GLUTÉNMENTES - Gluténérzékenyként sem kell lemondanod a kényeztető, igazán finom nasikról!
LAKTÓZMENTES - Természetesen, hiszen minden része vegán, és tejmentes.
NAGYON KÓKUSZOS - Ugye említettük már, hogy ez a szelet a kókuszrajongóknak készült?
TERMÉSZETESEN TARTÓSÍTVA - Rozmaring kivonatot használtunk, ami még ráadául antioxidáns tartalmával is hozzájárul a szelet különlegességéhez!
ROSTBAN GAZDAG - Az emésztésed hosszú távon meghálálja, ha rostban gazdag értendet folytatsz, így nyugodtan beépítheted az Abso Coco Bart a mindennapjaidba.


Kinek ajánljuk az Abso COCO BAR-t?
Vegán, glutén- és laktózmentes diétát követőknek. CocoBAR szeletünk megalkotásánál is szem előtt tartottuk a különböző diétákat.
Azoknak, akik hozzáadott cukortól mentes desszertet keresnek: Az Abso CocoBar cukor hozzáadása nélkül készült, így azok is bátran fogyaszthatják, akik figyelnek a vonalaikra.
Azoknak, akik édesszájúak, és imádják a kókuszt. Ez a szelet tényleg egy olyan kókuszos desszert, amit kompromisszumok nélkül élvezhetsz.
Azoknak, akiknek fontos, hogy egy édesség rostban gazdag legyen. Egy szeletben 8,8 g rost van, ez a napi minimum rostbevitel** közel 1/3-a! Szóval ha biztos akarsz lenni a megfelelő rostbevitelben, akkor desszertnek válassz egy Abso CocoBar-t!
Akik tartósítószer mentes finomságot keresnek: felesleges adalékagyagoktól mentes szelet, természetes antioxidánssal (rozmaring kivonattal) tartósítva.
Ha a fentiek közül bármelyik igaz rád, akkor nincs mese, Neked is ki kell próbálnod az Abso Coco Bar-t!

Összetevők:
Kókusztejpor (friss kókusztej), kókuszreszelék, frukto-oligoszacharid, izomalto-oligoszacharid*, étcsokoládé édesítőszerrel (kakaómassza, édesítőszer (maltitol), kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin) kókuszzsír, antioxidáns (rozmaring kivonat).
*Az izomalto-oligoszacharid glükózforrás

Tápérték 100g/35 g
Energia 1861,3 kJ / 451kcal
Energia 651kJ / 158kcal
Zsír 33,7 g / 11,8 g
telített zsír 26,4 g / 9,2 g
szénhidrát 22,9 g / 8 g
Cukor 7,6 g / 2,7 g
poliolok 8,4 g / 2,9 g
rost 25 g / 8,8 g
fehérje 3,2 g / 1,1 g
só 0,19 g / 0,07 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.