Falatka vitaminszelet kókuszos 40 g

Nincs raktáron

Falatka szeletek. Aszalt gyümölcsből készült kézműves vitaminszeletek. Glutén- és laktózmentes, hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül. Vegán, Magyarországon honos gyümölcsökből, tehát trópusi gyümölcsöket sem tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:5999887202025
Márka:Falatka
Kiszerelés:40 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Falatka vitaminszelet kókuszos 40 g Részletes leírás

Falatka szeletek.
Aszalt gyümölcsből készült kézműves vitaminszeletek. Glutén- és laktózmentes, hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül. Vegán, Magyarországon honos gyümölcsökből, tehát trópusi gyümölcsöket sem tartalmaz. Paleo termékek, kivéve a Szilvás-ropogóst, a felületén lévő kukoricapehely miatt.
Kókuszos 100g.-ban
energia: 218kcal
zsír: 7,5g.
fehérje: 7,5g.
szénhidrát: 50g.
rost: 30-35 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.