Primal Pantry szelet Multipack Citrom & Mák 4x 30 g

Nincs raktáron

Csodálatos friss ízvilág, ez biztosan a kedvenced lesz! Mindössze 5 nyers összetevőből készült: lédús datolya, napraforgómag, mazsola, mák és szicíliai citrom. Semmi adalékanyag, színezék és hozzáadott cukor, 100% valódi táplálék.

Kosárba
EAN kód:5060379780953
Márka:Primal
Kiszerelés:120 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Primal Pantry szelet Multipack Citrom & Mák 4x 30 g Részletes leírás

Csodálatos friss ízvilág, ez biztosan a kedvenced lesz! Mindössze 5 nyers összetevőből készült: lédús datolya, napraforgómag, mazsola, mák és szicíliai citrom.
Semmi adalékanyag, színezék és hozzáadott cukor, 100% valódi táplálék.
Egy dobozban 4db 30g-os szelet található

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.