Biotech protein bar pisztácia 70 g

Raktáron

Fehérjetartalmú szelet bevonattal, hozzáadott cukrot nem tartalmaz*, édesítőszerekkel. 21 grammos fehérjetartalma és alacsony cukortartalma miatt ideális választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében, ugyanakkor remek alternatíva lehet fogyókúrázóknak is, étrendjük összeállítása során.

676 Ft
egységár: 9,66 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999076236718
Márka:Biotech
Kiszerelés:70 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech protein bar pisztácia 70 g Részletes leírás

Fehérjetartalmú szelet bevonattal, hozzáadott cukrot nem tartalmaz*, édesítőszerekkel. 21 grammos fehérjetartalma és alacsony cukortartalma miatt ideális választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében, ugyanakkor remek alternatíva lehet fogyókúrázóknak is, étrendjük összeállítása során.
Harapj rá bármikor!
A BioTechUSA Protein Bar fehérjeszelet sosem fog cserben hagyni! Praktikus kiszerelése miatt könnyen elfér a különböző méretű táskáidban, egy hűtött kesztyűtartóban, a sportfelszerelésed között vagy akár a zsebedben is. Így bármilyen élethelyzetben szuper kiegészítője lehet az étkezéseidnek, legyen szó egy rohanós hétről, amikor útközben töltenéd fel a raktáraidat, vagy épp egy átlagos munkanapról, amikor az íróasztalod mellett ülve ennél pár falatot. Emellett természetesen bármilyen aktív tevékenység előtt és után is fogyaszthatod, az edzőtermi erősítésen át, a reggeli úszásig, de akár egy hétvégi kirándulásra is bátran magaddal viheted!

Ínycsiklandó ízének és lágy textúrájának köszönhetően a BioTechUSA Protein Bar-ral valóban összekötheted a kellemeset a hasznossal! Próbáld ki mind a 8-féle ízt, találd meg a kedvenced és legyen nálad egy szelet bármilyen alkalomra!

Összetevők: nedvesítőszerek (maltitok, glicerin), bevonat [édesítőszer (maltitok), teljesen hidrogénezett növényi zsírok (kókusz, repce), zsírszegény kakaópor, emulgeálószer (lecitinek)], tejsavófehérje koncentrátum, tejfehérje koncentrátum, frukto-oligoszacharidok, hidrolizált kollagén, finomított kókuszolaj, tejsavófehérje izolátum [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], ivóvíz, mandulaliszt, emulgeálószer: lecitinek (szója), szilárdítóanyag (karragén), aromák, tartósítószer (kálium-szorbát), stabilizátor (kálium-klorid), antioxidáns (alfa-Tokoferol), édesítószer (szukralóz), színezék (tartrazin*, indigotin). *Tartrazin: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.