Max Sport protein szelet karamel gluténmentes 60 g

Raktáron

A gluténmentes protein bár A Grand Caramel ideális snack minden aktív ember számára. Kiváló választás a különféle sporttevékenységekhez, de étkezés helyettesítése az irodában, az úton vagy a természetben.

590 Ft
egységár: 9,82 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8588007030043
Márka:Max Sport
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Max Sport protein szelet karamel gluténmentes 60 g Részletes leírás

A gluténmentes protein bár A Grand Caramel ideális snack minden aktív ember számára. Kiváló választás a különféle sporttevékenységekhez, de étkezés helyettesítése az irodában, az úton vagy a természetben. A fehérjeszelet elősegíti az izomnövekedést és a regenerációt, és megakadályozza a fizikai erőfeszítés által okozott katabolikus folyamatokat.
Összetevők: A savófehérje-koncentrátum és szójafehérje izolátum 25,5%, maltózszirup, sötét kakaó bevonat 18%(cukor, pálmaolaj, redukált zsírtartalmú kakaópor 10%, emulgeálószer: szója lecitin, poliglillipolyricinoleate, ízesítés), oligofruktózus (rost) , Racese-olaj, rizsréteg (rizsliszt, cukor, szárított sárgarépa), sűrítő: polidextróz (rost), humektáns: glicerin, sovány tejpor, glükóz-fruktózszirup, stabilizátor: guargum, aroma, emulzív, emulzív: szója lecitin. Tartalmazhat földimogyorót és dióféléket.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.