Max Sport protein szelet vegán vanília és mandula 40 g

Raktáron

A Max Sport növényi alapú alternatívákkal érkezik a legkeresettebb fehérjetartalmakhoz. Két ízletes ízű vegán utazásra vezet, tele, miközben nagyszerű makrotápanyag -profilt nyújt - 100% növényi alapú fehérjékkel, magas rosttartalommal és glutén- és pálmazsírmentes.

501 Ft
egységár: 12,53 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8588008572191
Márka:Max Sport
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Max Sport protein szelet vegán vanília és mandula 40 g Részletes leírás

A Max Sport növényi alapú alternatívákkal érkezik a legkeresettebb fehérjetartalmakhoz. Két ízletes ízű vegán utazásra vezet, tele, miközben nagyszerű makrotápanyag -profilt nyújt - 100% növényi alapú fehérjékkel, magas rosttartalommal és glutén- és pálmazsírmentes. A végső termék az Ön és a környezetünk számára a kiegyensúlyozott snack -élmény érdekében. Egyszerűen egy finom snack, amely bármilyen táskába illeszkedik. Tökéletes nem csak a növényi alapú étrendet követők számára.
Összetevők Vanília és mandula: glükózszirup, szójapehely, növényi fehérje keverék 18,5% (szójafehérje -izolátum, borsófehérje, rizsfehérje, babfehérje a babból - vicifaba), sötét csokoládé 16% (cukor, kakaó tömeg, kakaóvaj, emulgeáló: napraforgó lecitin, természetes vanília aroma), repceolaj, oligofruktóz, humektáns: glicerin, pörkölt mandula 3%, sötét csokoládé darabok (cukor, kakaó tömeg, kakaóvaj, emulgeálószerek: napraforgó lecithin, természetes vaníliás aromájú), természetes vanília ízesítés, EMULSIFIER: SOYLECITHIN, aromaanyagok, zsír redukált kakaópor. Tartalmazhat tejet, mogyorót és egyéb dióféléket.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.