Cerbona Almás Zabszelet 40 g

Nincs raktáron

Kizárólag gőzölt, puha és illatos zabpehelyből készül, almadarabokkal.

Kosárba
EAN kód:5998400310827
Márka:Cerbona
Kiszerelés:40 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cerbona Almás Zabszelet 40 g Részletes leírás

A Cerbona zabszeletek teljes értékű zabból készülnek, így értékes kiegészítői lehetnek a kiegyensúlyozott táplálkozásnak. Különös gondossággal olyan alapanyagokból állítottuk össze, hogy a szervezet értékes élelmi rostokkal lássa el. Almás zabszeletünk kizárólag gőzölt, puha és illatos zabpehelyből készül, melyet almadarabokkal és egy kevés fahéjjal teszünk ellenállhatatlanná.

Összetevők:
Lapított zabpehely ( glutén ) 46%, Glükóz-fruktózszörp, Növényi zsír (pálma), Aszalt alma apríték 6,0% (alma 85%, dextróz), Zabpehelyliszt ( glutén ) 5,4%, Nedvesítőszer (szorbit), Maltodextrin, Cukor , Emulgeálószer (szójalecitin), Őrölt fahéj, Aromák

Dióféléket, földimogyorót, szezámmagot és tejből készült terméket tartalmazhat!

Tápanyagok
100 g termékre 
Energia1686 kJ/ 401 kcal 
Zsír 11,9 g 
amelyből telített zsírsavak 5,4 g 
Szénhidrát 65,3 g 
amelyből cukrok21,0 g 
Rost 6,0 g 
Fehérje6,8 g 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.