Cornexi zabrudi citromos-limeos töltelékkel töltött zabrúd kakaós bevonattal 30 g

Raktáron

Henger alakú, töltött zabszelet, teljesen bevont. Színe bézs-drapp, sárga töltelékkel a közepén, barna kakaós bevonóval. Illat: kellemesen citrusos, idegen illattól mentes Íz: édeskés, citrus, idegen íztől mentes Állomány: tömör, nem széteső.

173 Ft
egységár: 5,78 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998038313467
Márka:Cornexi
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cornexi zabrudi citromos-limeos töltelékkel töltött zabrúd kakaós bevonattal 30 g Részletes leírás

Henger alakú, töltött zabszelet, teljesen bevont. Színe bézs-drapp, sárga töltelékkel a közepén, barna kakaós bevonóval. Illat: kellemesen citrusos, idegen illattól mentes Íz: édeskés,citrus, idegen íztől mentes Állomány: tömör,nem széteső.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.