It`s us naturbit zab köret (szeletelt zab) gluténmentes 500 g

Nincs raktáron

Felhasználási javaslat: Köretként bulgur, rizs helyett tálalható. A szeletelt zabot bő, enyhén sós vízben főzzük kb 18 perc alatt puhára, majd szűrjük le és folyó víz alatt mossuk át. Fűszerezhetjük ízlés szerint pirítot hagymával, kurkumával, zöldségekkel.

Kosárba
EAN kód:5999568625693
Márka:Its Us
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

It`s us naturbit zab köret (szeletelt zab) gluténmentes 500 g Részletes leírás

Felhasználási javaslat: Köretként bulgur, rizs helyett tálalható.

A szeletelt zabot bő, enyhén sós vízben főzzük kb 18 perc alatt puhára, majd szűrjük le és folyó víz alatt mossuk át.

Fűszerezhetjük ízlés szerint pirítot hagymával, kurkumával, zöldségekkel.



Párolt változat: 125 g szeletelt zabot 2dl vízzel fedő alatt főzzük 7-8 percig, sűrűn kevergetve, majd levesszük a főzőlapról és fedő alatt 10 percig pihentetjük, ekkor a zab magába szívja az összes főzővizet.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.