Shan Shi Bambuszrügy Szeletelt

Raktáron

Bambuszrügy, szeleteltÖsszetevőkVíz, Bambuszrügy, Étkezési sav (citromsav)TermékadatokEredetSzármazási hely: ThaiföldElkészítés és tárolásElkészítés és felhasználásFelhasználási javaslat:Kifejezetten friss zamatával jól illik levesekhez, különböző hús- és zöldségételekhez, valamint salátákhoz.

1 009 Ft
egységár: 3,06 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9120012040076
Márka:Shan Shi
Kiszerelés:330 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Shan Shi Bambuszrügy Szeletelt Részletes leírás

Bambuszrügy, szeleteltÖsszetevőkVíz, Bambuszrügy, Étkezési sav (citromsav)TermékadatokEredetSzármazási hely: ThaiföldElkészítés és tárolásElkészítés és felhasználásFelhasználási javaslat:Kifejezetten friss zamatával jól illik levesekhez, különböző hús- és zöldségételekhez, valamint salátákhoz. Felhasználás előtt jól öblítse le, hogy az íze még inkább érvényre jusson.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.