Eat Real lencse chips tejszínes-kapros 40 g

Nincs raktáron

Fehérjében gazdag, ropogós lencse chips.  40%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips.   A lencse chips természetesen gluténmentes alapanyagokból készült, nem tartalmaz búzát, mesterséges színezéket, tartósítószert, génmódosított (GMO) összetevőket, MSG-t.

Kosárba
EAN kód:5026489484020
Kiszerelés:40 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eat Real lencse chips tejszínes-kapros 40 g Részletes leírás

Fehérjében gazdag, ropogós lencse chips. 40%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips.  A lencse chips természetesen gluténmentes alapanyagokból készült, nem tartalmaz búzát, mesterséges színezéket, tartósítószert, génmódosított (GMO) összetevőket, MSG-t.

Gyártási hely: Egyesült Királyság

Súly: 40g

Táplálkozási és Életmód információk: vegán, vegetáriánus, gluténmentes, kóser (KLDB, OU)

Összetevők: lencse liszt (48%), burgonyakeményítő, növényi olaj (repce), tejszínes kapor fűszerkeverék (2.5%) (szárított glükóz szirup, rizsliszt, só, dextróz, vöröshagymapor, élesztőkivonat por, természetes aromák, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav E330), fűszernövények (beleértve kapor)).

Coeliac UK gluténmentes termék regisztrációs szám: GB-038-029


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.