Forpro high protein zöldség chips hagymás tejfölös 50 g

Nincs raktáron

EGÉSZSÉGES ÉTELEK A NAP BÁRMELY SZAKÁBAN! Növelje a zöldség bevitelét a valódi borsóból, lencséből készült Chips termékünkkel. A minőségi alapanyagokból és felejthetetlenül merész ízekből adódóan a Forpro Protein Vegetable Chips egy teljesen új szintre emelt snack-élményhez vezet.

Kosárba
EAN kód:5999104002117
Márka:Forpro
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Forpro high protein zöldség chips hagymás tejfölös 50 g Részletes leírás

EGÉSZSÉGES ÉTELEK A NAP BÁRMELY SZAKÁBAN!

Növelje a zöldség bevitelét a valódi borsóból, lencséből készült Chips termékünkkel.

A minőségi alapanyagokból és felejthetetlenül merész ízekből adódóan a Forpro Protein Vegetable Chips egy teljesen új szintre emelt snack-élményhez vezet.

A Forpro-Carb Control az iparág egyik legdinamikusabban fejlődő vállalataként figyelemre méltó eredményt ért el a kiváló esszencia kialakításában, mely az eredetivel hasonló ízt biztosít csökkentett kalória, zsír, cukor valamint szénhidrát tartalom mellett, prémium minőségű alapanyagokat tartalmazva.

Ismerd meg és add hozzá étrendedhez a Forpro Protein Vegetable Chips terméket, melynek egyedisége két egyszerű dolgon alapul: kiváló íz és valódi összetevők. Használd bárhol és bármikor az egészséges, magas fehérjetartalmú étrended részeként.

Forpro Protein Vegetable Chips mesterséges aromáktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes, természetes növényi fehérjeforrás.

Ha szereted a chipseket és más sós snackeket, de kerülöd a fogyasztásukat az alacsony szénhidráttartalmú étrend miatt - a Forpro Protein Vegetable Chips igazi alternatívát nyújthat. Rágcsáld napközben esetleg fogyaszd egy jó filmhez vagy egészíts ki főétkezéseidet ezekkel az egyedi termékünkkel! Ideális kiegészítő, ha állandóan mozgásban vagy.

A Forpro Protein Vegetable Chips Classic előnyei:

Magas fehérjetartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Nincs mesterséges adalékanyag.

Összetevők: Növényi chips (borsófehérje, lencse liszt, burgonyakeményítő, rizsliszt), napraforgóolaj, fűszerkeverék.

Felhasználás: a nap bármely szakaszában. 1 adag: 50 g.


Tömeg: 50 g


Tápérték:


100 g
Energia érték 1653 kJ (394 kcal)
Zsír
ebből telített zsírsav 12 g
1,1 g
Szénhidrát
ebből cukor
24 g
2,5 g
Rost
17 g
Fehérje 40 g

2,2 g
*%RDA

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.