Biopont Lola BIO Kölesgolyó sós

Raktáron

A köles az egyetlen gabonaféle, amely teljes értékű fehérjék mellett 7 aminosavat tartalmaz és lúgos kémhatású, ezért különösen alkalmas betegeknek és növésben levő fiataloknak, gyermekeknek. .

296 Ft
egységár: 3,95 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998858704841
Márka:Biopont
Kiszerelés:75 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont Lola BIO Kölesgolyó sós Részletes leírás

A köles az egyik legtáplálóbb gabonaféle. A köles az egyetlen gabonaféle, amely teljes értékű fehérjék mellett 7 aminosavat tartalmaz és lúgos kémhatású, ezért különösen alkalmas betegeknek és növésben levő fiataloknak, gyermekeknek. Szépítőszer is egyben, hiszen gazdag vitaminokban és olyan ásványi anyagokban, mint a fogakat védő fluor, a haj, a körmök, a bőr, a szem és az érfal egészségét védő szilícium.

Megtalálható benne a sejtek regenerálódásához szükséges magnézium és a vas, valamint a szellemi munkához szükséges foszfor.

Különösen alkalmas kisgyerekek, növekedésben lévő fiatalok, kismamák és betegek táplálására. Magas a fűtőértéke, sok szerves sót és rostanyagot tartalmaz.

A köles ezen értékei az extrudált kölesgolyóban is megtalálhatók.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 11. 02.

  Szupi

  -

Anonim Felhasználó2018. 01. 14.

  Finom.

Krisztina2017. 11. 23.

  Sót nem tartalmaz. Szép csomagolás.

Nagy Margit2016. 09. 15.

  Hasznos tápanyag gyereknek, felnőttnek egyaránt.

Anonim Felhasználó2016. 09. 10.

  Ízlik a gyerekeimnek, de nem egészségtelen.

wica2016. 08. 15.

  Kisfiam nagyon szereti

Pelyváné Kádár Aranka2016. 06. 19.

  Finom gluténmentes termék.

Anonim Felhasználó2015. 05. 03.

  Ezt a terméket már többször fogyasztottam,szeretem.